Achtergrond
Achtergrond
Achtergrond

Achtergrond

Beste klant,

Mijn naam is Pieter de Bruin en ik ben sinds 1 juli 2021 de trotse eigenaar van Slagerij Arsenal in Woerden. En daarbij, met mijn destijds 19 jaar, ook de jongste slager van Nederland. Voorheen was de slagerij van mijn opa, maar wegens zijn gezondheid heb ik op jonge leeftijd het stokje overgenomen. Sinds mijn 13e ben ik al werkzaam in de slagerij en ik heb in die tijd erg veel geleerd van mijn opa. Ik heb ook mijn opleiding tot chefslager afgerond, zodoende was ik klaargestoomd voor het overnemen van de slagerij. 

Ons team bestaat uit een gemixt gezelschap van dames en heren. We zijn een jong team, bestaande uit de winkelverkoopsters, slagers en zaterdagkrachten. Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten die we niet onbenut laten. Zo is iedereen vrij om nieuwe ideeën in te brengen ter verbetering of vernieuwing. We houden van gezelligheid en hard werken. Met elkaar staan wij voor u klaar om advies te geven, een gezellig praatje te maken en u met een goed gevoel de winkel te laten verlaten.

In onze slagerij staat goede service, de beste kwaliteit en specialisme hoog in het vaandel. Bij ons bent u geen nummer, maar een uitdaging. De uitdaging is om uw verwachtingen te overtreffen. In onze eigen worstmakerij en onze eigen keuken maken we de lekkerste grillworsten en maaltijden voor u. Ook maken wij voor u de lekkerste broodjes met verse vleeswaren. Maar uiteraard bent u ook voor heerlijk rundvlees van de dikbil, mals kalfs- en lamsvlees en wild bij ons aan het juiste adres. 

U kunt altijd bij ons in de winkel terecht voor advies, een lekker stukje vlees en een gezellig praatje. 

Tot ziens bij Slagerij Arsenal! 

Pieter de Bruin