Steak
vlees

BBQ-partij

Wilt u graag uw personeel, samenwerkingspartners op de bouwplaats of familieleden verrassen met een gezellige BBQ? Wij verzorgen graag de BBQ in het geheel, vanaf 30 personen. Wij komen naar de gewenste locatie met mooie partytenten, sfeervolle barbecues, overheerlijk vlees, opgemaakte salades en nog meer moois om u geheel te ontzorgen.

Wanneer wij het BBQ-feestje geheel verzorgen, komen wij naar locatie met onze prachtige Keij Kamado barbeques. Dankzij hoogwaardig dikwandig keramiek, is de Kamado goed bestand tegen extreme hitte. Dat zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden en de temperatuurregeling uitstekend is. Dankzij de ventilatieopeningen behouden wij zelf de controle over de warmte en luchtstromen. Wij kunnen onze Kamado's dan ook niet meer wegdenken van onze BBQ-partijen. 

Het toewerken naar een mooie presentatie, het bakken van overheerlijk vlees, het werken in fijne sferen en het zien genieten van onze klanten zijn punten wat er voor ons toe doet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn u graag van dienst. 

BEKIJK HIER ONZE BBQ FOLDER

Neem contact op