Team

Slagerij Arsenal

Mijn naam is Pieter de Bruin en ik ben sinds 1 juli 2021  de trotse eigenaar van Slagerij Arsenal in Woerden. En daarbij, met mijn 19 jaar, ook de jongste slager van Nederland. Voorheen was de slagerij van mijn opa, maar opa is met pensioen en hij heeft het stokje aan mij overgedragen. Ik ben nu al 6 jaar werkzaam in de slagerij en ik heb in die tijd erg veel geleerd van mijn opa. Ik heb ook mijn opleiding tot chefslager afgerond, zodoende ben ik klaargestoomd voor het overnemen van de slagerij.

In onze slagerij staat goede service, de beste kwaliteit en specialisme hoog in het vaandel. Bij ons bent u geen nummer, maar een uitdaging. De uitdaging is om uw verwachtingen te overtreffen. In onze eigen worstmakerij en onze eigen keuken maken we de lekkerste grillworsten en maaltijden voor u. Ook maken wij voor u de lekkerste broodjes met verse vleeswaren. Maar uiteraard bent u ook voor heerlijk rundvlees van de dikbil, mals kalfs- en lamsvlees en wild bij ons op het juiste adres.

Wij verzorgen ook graag een leuke, lekkere en complete BBQ bij u thuis of bij uw bedrijf. Daarnaast verzorgen wij heerlijke buffetten van soepen tot stamppotten.

U kunt altijd bij ons in de winkel terecht voor advies, een lekker stukje vlees en een gezellig praatje.

Tot ziens bij Slagerij Arsenal.

Pieter de Bruin